Vi är ett unikt konsultföretag som kan kommunikation, skog, trä, marknad och energifrågor.

För att se våra erbjudanden, använd menyn till vänster.

Media
Vi har lång erfarenhet av media, vi kan hantverket journalistik. Vi kan hjälpa er med textproduktion, både kortare och längre projekt.

Kommunikation
Kommunikation består av en rad mer eller mindre komplicerade processer. Vår roll att hjälpa att förstå, och göra dessa processer begripliga och vad som krävs i olika situationer. Våra specialområden är strategisk kommunikation och kriskommunikation.

Digital Media
Digital media har blivit en allt viktigare del i all kommunikation idag. Redan i mitten av 90-talet började vi arbeta med olika webblösningar för företag och organisationer.  Till skillnad mot många unga företag som levererar olika webblösningar har vi möjlighet att erbjuda hållbara Webbstrategier.

Marknadsstöd
Marknadsstöd kan bestå av en rad olika aktiviteter för att förbättra dina möjligheter att utvecklas på en marknad. Det mest grundläggande stöd vi kan erbjuda är olika typer av säljstöd. Vi kan också stötta med projektledning, utredningar, genomför marknadsanalyser och produktutveckling.

Chef att hyra – Interim Management
Ibland uppstår situationer då stöd och hjälp utifrån behövs såsom temporär ersättning. Det kan gälla chefs- och specialistposter.  

Massivträ
Ett modernt byggmaterial som långsiktigt bidrar till en hållbar miljö

Skog-, natur-  och skogsenergirådgivning
Vi erbjuder en helt opartisk rådgivning inom skogsbruk, naturvård, tätortsnära skogsbruk samt rådgivning inom biobränslen.